Clinique kommer med nytt i höst, tre fina kollektioner med namn som Like Mink, Strawberry Fudge och Beach Plum. Även kollektionsbilderna tilltalar mig, fräscht och snyggt och härligt höstigt! Jag blir alltid sugen på läppfärgerna när jag ser kollektionbilder, tänk om jag kunde hitta den perfekta färgen?

Är det nåt av detta du kommer köpa?

NYHET! High Lengths Mascara

Den förlänger fransarna till enastående längd och separerar vackert varje enskilt franshår. Den nya kurviga pilträdsformade applikatorn följer ögats naturliga kurva och gör det möjligt att ge färg och form till även de allra minsta fransarna från rot till spets. Resultatet är ögon som ser större och vackrare ut – på ett ögonblick!

Pris: 200 kr.

NYHET! Quickliner for Eyes Intense

En mer dramatisk version av Cliniques bäst säljande eyeliner. Den nya, extra cremiga formulan glider lätt över ögonlocket. 3 nya levande och fylliga nyanser, som intensifierar ögat och håller i upp till 12 timmar.

Pris: 165 kr.

Colour Surge Eye Shadow Duo

Superläckra duoskuggor, som tillsammans ger highlight, ramar in, definierar och tonar. Ger möjligheten att skapa en mängd olika looker till dina ögon.

Pris: 230 kr.

Quick Eyes Cream Shadow

En cremeögonskugga som kan användas som extra hållbar basskugga för Colour Surge Eye Shadow, men som också är vacker på ögat helt för sig själv.

Pris: 175 kr.

NYHET! Instant Lift for Brows

En dubbel ögonbrynspenna som formar, lyfter och ger highlight till ögonbrynet. Den ena änden på pennan använder du för att forma och fylla i brynet med små fjäderlätta streck. Den cremiga highlightern läggs precis under ögonbrynet och ger en strålande och lyftande effekt.

Pris: 160 kr.

Cliniques Lip Collection for a Brighter Smile

För att verkligen framhäva de vackra ögonen inkluderar var och en av de 3 färgpaletterna ett läppstift från Cliniques Lip Collection for a Brighter Smile, som omgående får tänderna att se vitare ut. Läppfavoriterna i kollektionen är: High Impact Lip Colour SPF 15 och Butter Shine Lipstick.

Pris: 220 kr.


Okategoriserade