23 april, 2024

Vecka 22 med Instagram

Hörni, är ni ok med de här veckosammanfattningarna? Jag vill att detta ska vara en bra och intressant skönhetsblogg. Jag vill att den ska handla om 1: nagellack och 2: smink och hudvård inkl recensioner. Men jag gillar att vara lite personlig med. Jag känner att lite bakgrund till en bloggares liv ger det ytterligare en dimension, måste bloggar vara opersonliga tänker jag?

Nåja, säg gärna vad ni tycker bland kommentarerna.

  1. Ny jacka, fick den av mamma. Den är från Bubbleroom tydligen. Påminner lite om den jacka jag hade på 90-talet, älskar att vara nästan ensam om så mycket färg!
  2. Strosade runt på stan efter ett möte på af på måndagsmorgonen. Stötte på räddningstjänsten som övade dyk vid Strömsholmen.
  3. Mika drog upp tröjan för att se hur magen såg ut i selfiekameran. Intressant beteende, ville han se pacemakern?
  4. Och så visade Timehop hur läget var för 2 år sedan. Gud så söt han var!

 

  1. Tycker faktiskt det är roligt att hämta på dagis och låta honom gå en bit i sin takt. Det är kul att se honom utforska vattenpölar och skräp. Men tyvärr går vi längs Stockholmsvägen och Kungsgatan, två mycket trafikerade vägar, så det blir bara en kort bit.
  2. Chill. Brås på mig tror jag.
  3. Även Soto chillade. Hennes sår har läkt jättefint och hon verkar må bra.
  4. Torsdag och sommarfest med Mikas dagis. Sång och musik och avslutning för de som börjar förskoleklass. Mysigt var det iaf med picknick.

 

  1. Söto. Alltså hennes lilla ansikte.
  2. Helena har släppt sommarens smak på Bitch Balm – kokos! Mums! Fick hem den att testa, verkligen härlig.
  3. Jag älskar lupiner! Mest längs vägkanterna dock.
  4. Lite metallisk ögonskugga på läpparna? Ja? 

 

  1. På lördagen var vi till Arbetets Museum och Art N’Stuff. En utställning för barn 3-10 där de undersöker konst etc. Först får de måla på en vägg…
  2. …därefter leka i två stora hoppborgar formade som en bläckfisk och en ö. Mika tyckte det var jättekul, han höll igång i 2 timmar! Hade ingen aning om att han har så mycket energi. Kul. Men jobbigt! ?
  3. Och så avslutade jag veckan med två masker. En lermask från Origins som verkligen rensade ur.
  4. Och en sheet mask med c vitamin från The Face Shop. Kul grej! 

Ja så kan en vecka också se ut!