24 april, 2024
Okategoriserade

Mary Kay – TimeWise® 3-in-1 Cleanser

Var idag hemma hos Therese som är en Mary Kay-konsult. Det var regnigt och tradigt ute så det var rätt mysigt att pyssla om sig själv lite.

Therese började med att låta oss prova handscrubben och kräm, därefter fick vi lite info om Mary Kay och Therese. Vi fick sedan tvätta av oss sminket med eye removern och cleanser, smörja in ansiktet med serum och dagkräm. Testa ut en foundation i rätt färg – här fick både jag och Lotta riktigt bra nyanser! – samt prova rouge och bronzer.

Det blev inget stort köp för mig idag, kanske en annan gång men just nu nej. Men jag skaffade deras TimeWise® 3-in-1 Cleanser. Jag har ett tag använt tjärtvål och har varken sett resultat eller fått värre hud. Men det är dags att testa något annat.

TimeWise® 3-in-1 Cleanser comb/oily skin. Denna formula för kombinerad till fet hy rengör huden från överskottsfett och gör att den känns riktigt ren och fräsch. Samtidigt som den rengör, exfolierar och fräschar upp i ett enda steg, påbörjas en åldersförebyggande process med en fräschare och mer välmående hy som resultat.

Däremot har ju min hud blivit mycket bättre sedan jag började med LCHF. Jag har kanske en finne i veckan nu, alla finnarna på halsen har försvunnit och är nu bara röda märken. Tidigare hade jag alltid väldigt mycket finnar från käklinjen och neråt. Antar att det är sockret som gett mig dessa problem, ännu ett plus alltså!