Ingen har ännu utmanat mig i denna lilla utmaning, tror den började hos Lipgloss Bitch men kan ha fel. Jag blir nästan aldrig utmanad, jag är väl lite av en outsider antar jag. Det kan jag gnälla om en annan gång…

Sminklook i sommar?
Jag kommer satsa på en clean look i sommar. Fin hy, gärna solkysst och kanske färggrann mejk ibland. Åtminstone de dagar jag kommer tillbringa i stan.

Nån bronzer?
Ohja! Bronzermissbrukare deluxe! Isadoras Matte Tan – som inte är för mörk eller glittrig – på kindbenen, kanske Too Faced bronzer med lite skimmer som en accent. Annars gärna guldskugga på ögonlocken och skira läppglans.

Bästa knepet för sommarmejkupen?
Satsa på en solskyddskräm som inte kladdar så mycket. Jag använder Neautrogenas Dry Touch med spf 70. Kladdar aldrig! Då håller mejken trots varma dagar i stan.

Mer knep?
Använd inte bronzer i hela ansiktet, det ser bara smutsigt ut. Använd gärna en primer under, tex Too Faced Primed & Poreless med en tint av bronzer.

Bästa köpet inför sommaren?
Alltid solskydd.

Sämsta köp?
Jobbiga och kladdiga sollotions som måste reappliceras en gång i kvarten. Köp en bra med sprayfunktion och använd den ordentligt!

Eftersom jag aldrig blir utmanad tänker jag inte utmana nån heller, pilutta dig! ;) Men kopiera gärna denna och var med du med! :D

Okategoriserade