28 mars, 2024
Okategoriserade

Tre ämnen

Någonstans inom mig finns en vilja att skriva längre inlägg. Kanske inte debatterande och provokativa, men ändock inlägg som får dig att tänka till lite. Eller åtminstone stanna upp och läsa innan du klickar dig vidare till nästa inlägg om ögonskugga.

Men det känns inte som att min röst i bloggvärlden är särskilt intressant, oavsett vad jag skriver om. Så jag har dragit mig lite för att skriva inlägg inifrån hjärtat. Inte för att jag får kritik eller skit för det, utan för att jag får… ingenting.

Men jag har tre inlägg som jag funderar på att skriva. Vad tror du om dem, utifrån en rubrik? Vilket vill du läsa, om något? Tyck till i kommentarerna, snälla!

  • Motgångar gör dig stark, en jämförande berättelse mellan två personer som mister sin far.
  • Vänskap, hur olika personer har bemött mig och varför.
  • Hur pappas kosthållning kan ha varit en orsak till hans cancer.

8 tankar på “Tre ämnen

  1. Skriv från hjärtat! Gör det – inget är mer intressant att läsa. Det finns så mycket att läsa om ögonskugga… Men jag förstår hur du känner, just det där att inte få ”någonting”. Jag får riktigt sparsamt med kommentarer. Samtidigt tänker jag att det om det jag skriver ger någon något (mer än mig själv), så är jag glad.

    Lovar att läsa!//Lena

  2. Tre svåra ämnen –
    Motgångar – bästa ämnet – kan bi riktigt bra
    Vänskap – oerhört svårt – svårt att skriva så att ingen person känner sig utpekad.
    Sjukdom – ursvårt – vad vet vi lekmän som inte läkarna vet. Jag tror inte kosten var boven, snarast UNHCR/Röda Korset’s uppdrag och konsekvenserna av dem.

  3. Skriv om vad du vill, det är DIN blogg och du måste ju få skriva från hjärtat. Det är läkande att skriva, iallafall för mej (fast jag skriver ingen blogg).

  4. Jag tycker det är bra att skriva ifrån hjärtat, hur svårt de än är. Dessutom så är du ju så duktig på att skriva så jag tror att du skulle klara dina punkter på listan utmärkt.

  5. Skriv du! alltid något intressant att läsa,
    som tex tipset på matrevolutionen , det var ju bra
    ska ner på bibblan snart och låna den.. inte få nånting tycker du? Ibland orkar man inte kommentera..( förs iaf)

  6. Skriv! Om allt. Fast personligen kommer jag nog att ha svårt att läsa om att förlora en förälder, just för att jag är livrädd för det och mår dåligt av att tänka på det. Fast det kanske är just därför jag bör läsa ett inlägg om det…..

  7. Hej Karin =)

    Jag tycker alla tre låter väldigt spännande, men kanske gillade jag nog allra bäst det första om motgångar…Mycket pga de motgångar som tornat upp sig i mitt liv de senaste 3 åren med min son och annat runtikring…

    Kramar/ Lisen

Kommentarer är stängda.