26 april, 2024

Önskevecka?

Heh, fick följande kommentar på min Hulken-Dagens från min vän Sofia:

”Grönt är verkligen så snyggt. Såg att du tidigare har haft så att man får önska färger på dagens make, i sådana fall säger jag; mer grönt! Skulle vilja se en riktigt Kermitgrön och silvrig make, seså fixa nu ;) …”

Så jag tänkte fråga er alla, vad vill ni se för mejker? Önska på! :D Grönt och silver kommer, men de önskningar ni skriver i detta inlägg kommer from måndag.

9 tankar på “Önskevecka?

  1. Guld o Silver.
    Det vore lite udda.

    Eller en enkel brun make, dina ögon blir så vackra i bruna toner. En simpel brun sminkning med kanske kajalen i någon färg som bryter, typ kornblå lr nått.

  2. Niizza: Brun och blå kajal gjorde jag ju förra veckan =) Men ja, det är fint på mig.

  3. Ok, sorry. Jag har visst inte stenkoll på dina dagens, men jag tycker verkligen att du är expert på det här med ögonskugga:).

    Här kommer ett förslag till: gör något med orange! Och då menar jag riktigt mega-orange!

  4. Niizza: Nej nej ingen fara!!! Alla förslag är jättevälkomna och kanske kan jag göra en annan variant. =)

  5. JAg vill väldigt gärna se en en make med flytande eyeliner med vinge på dig :) o en enkel o lätt skugglombo till det så uppmärskamheten går till eyelinern..

  6. Får man önska en gång till? Såg att det var en som ville att du skulle göra en bröllopsmejk och då kom jag på att jag vill se en nyårsmejk, med massa glitter! Kanske inget du går till jobbet i men du kanske kan passa på att göra den en helg då det vankas lite partaj ;)

Kommentarer är stängda.