26 april, 2024
Okategoriserade

Jordglob från Thomas Sabo

Minns ni att jag letade efter en jordglob till mitt Thomas Sabo armband som representation för min pappa? Jag köpte aldrig någon av dem, och tur var väl det för nu har det kommit en liten jordglob i Thomas Sabos sortiment. De hade tidigare en stor glob, eller har fortfarande kanske, men ingen liten.

Denna kostar 490 kr om jag inte minns fel. Nu saknar jag bara ett hjärta som ersättning från den första berlocken jag fick av mamma, och sen fler om andan faller på. Men pappa och hans resor runt jorden finns nu med mig åtminstone…

Wendy, Anders, Kärlek till nagellacken, Nadines utvalda julklapp, Resor med Anders, Pappa och slutligen Jag (dock ingen Sabo-berlock utan den kommer från Pilgrim).

3 tankar på “Jordglob från Thomas Sabo

  1. Jag kommentarspammar nu men jag måste säga att jag tycker såna där berlockarmband är så fina.. Länge funderat på att skaffa mig ett.. Men det blir aldrig av.. jag har svårt att unna mig smycken..

  2. Ooh vart har du hittat den lilla jordklotet någonstans? Jag hörde talas om att den hade kommit men har inte hittat den någonstans :(

Kommentarer är stängda.