25 april, 2024
Okategoriserade

Vita Liberata – Rich Silken Chocolate Tan

Igår kl 23 satte jag igång med projekt Bus! Jag fick ju en flaska med Vita Liberata igår också i nyansen Rich Silken Chocolate Tan. Jag använde vanten, vilket var lite svårt då den gled omkring en del på handen. En riktig vante med ett tumgrepp hade varit bättre tror jag. Krämen var skrämmande mörk och det gällde verkligen att smörja och gnida ut allting riktigt ordentligt för att undvika skarvar. Jag fick be Anders om hjälp med baksidan.

Att visa bilder på mina ben är verkligen riktigt riktigt obehagligt. Jag och mamma har likadana ben, och hon är 30 år äldre än mig… Benen ser ju  inte snyggare ut av att de är tagna uppifrån och när jag är lätt framåtlutad. Försök att inte titta på hur slappa och fula de är. Fokusera på hudfärgen!

Först, före! Den vita fläcken på högra knät är Vitiligo, enda fläcken jag har på kroppen och den har inte växt sedan tonåren tack och lov. Blek och med blåmärken, fint! Verkligen! *not*

Här har jag smörjt ena benet, här ser man hur mörk krämen än på benen. Vilket såklart gör det lätt att applicera men också viktigt att vara nogrann.
Båda benen. Det ser nästan lite rött ut, orangeigt liksom. MEN! Det är helt doftfritt!! Hurra! Doftar gott av någon parfym men inte den avskyvärda BUS-doften!

Och så här ser det ut idag på morgonen. Givetvis inte så himla snyggt på de mer torra områdena runt hälen och tårna... Får ta och skrubba lite med min Lumene-skrubb sen och se om det släpper.

Jag gillar denna för sin doftlöshet, men den är väldigt svår att applicera med vanten och utan vanten har man bruna händer direkt. Men jag vågade inte smörja in armarna just nu. Kanske gör jag det någon annan gång men inte dagen innan jag ska på entreprenörsfest, heh…

Det är också lite vanskligt att använda en så mörk kräm när man är så blek i grunden, det gäller verkligen att vara supernoga så det inte ser smutsigt ut. Men resultatet blev bra ändå tycker jag!

4 tankar på “Vita Liberata – Rich Silken Chocolate Tan

Kommentarer är stängda.