tors-2012-3

Och så torsdagens mejk då! Som ni ser på bilderna ovan kunde jag inte fota på min vanliga fotoplats utan i köket. Vilket var lite för lågt… Och ja, min fjärrkontroll behöver nog nya batterier tror jag. Och snygg är jag väl inte direkt heller… ;)

Men det blev en lila och grön kombo denna jobbtorsdag, den längsta på länge. Jag grundade med bruna Deadly, den är riktigt bra som grundskugga också och inte bara snygg i sig själv! Därefter tog jag två skuggor från Mist, den lila Singapore och den gröna Green Hills. Mer spännande än så var det inte, men det blev rätt fint iaf. Jag inser att jag måste lägga ner lite mer energi på mina mejker, men torsdagsmorgnar är inte rätta tillfället! Dessutom ingen vits att måla ögonbrynen eftersom mössan går ner till kanten. Eller tvätta håret…

Förresten, ni har väl inte missat Historieätarna på SVT? Kan vara århundradets roligaste tv-serie!

tors-2012-1tors-2012-2

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique
Puder: Mac Mineralize Powder – light
Rouge: Mac Rouge – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Deadly. Mist Stockholm – Singapore och Green Hills.
Mascara: Organiqs Volume Mascara

Läppar: Clinique Chubby Sticks – Voluptuos Violet.

  1. Instämmer,underbara färger ! Jag gillar verkligen de nyanserna själv. Och du är jättesnygg ,speciellt på högra bilden :-D

Comments are closed.