27 april, 2024
Okategoriserade

Lång onsdag

Vaknade vid nio i morse, Wendy satt i änden på sängen och ja, skrek. Vet inte vad hon ville riktigt men till slut bad jag henne och Anders att fara och flyga så jag fick sova lite till. Sov gjorde jag dock inte, jag läste ut Mia – Sanningen om Gömda istället. Herregud, vad är det för mytoman egentligen? Mia alltså. Skriver recension på den imorgon.

Efter lunch hade vi möte med Cornelia på Almi. Läs min kärleksförklaring till nagellacket på Nailmails blogg, den sammanfattar vad mötet handlade om. Förutom då att jag ville slänga ut Anders ett flertal gånger när han försöker övertala mig till Nailmailfikor och pratar för mycket om andra företags Facebookssatsning. Så trött på den karln ibland alltså…

Därefter gick jag till gymmet, själv! Lotta, min fina träningspartner, håller ju på att läka tatuering så hon har fått träningsförbud :( Innan dess var hon förkyld. Ni anar inte hur det tagit emot att gå dit på egen hand, så att jag gick dit idag är ett smärre mirakel! Hurra för mig! 40 min benmaskiner, sedan fick det räcka. Tråååkigt som sagt!

Väl hemma blev det quornpytt och sedan låg jag utslagen i soffan och sov… Nu känner jag också att min hjärna sprängs snart, måste sova!

Så godnatt kära läsare!