25 april, 2024

Dagens: Turkos och röd

Denna har jag grunnat på ett tag och provade tom de olika skuggorna på handen för att se hur det skulle se ut. Jag vet inte om det blev så bra som jag tänkte mig, jag vet att kombon turkos och röd är riktigt snygg men det blev kanske inte så snyggt på mig.

Nåja, här har jag grundat med Dignity från Face, därefter den turkosa skuggan från Manlypaletten och den röda från samma. Över allting Vanilla Sky från TINte, Blackground Paint Pot som kajal.

Sitter på jobbet nu och vältrar mig i ångest. Vi måste ta och ansöka om lån hos Almi och banken för Nailmails del, det går inte ihop annars. Även om jag bara behöver betala 1000 euro för NfuOh i förskott är det mer än vi har på kontot just nu. Ni som får Essie (i slutet på veckan), snälla betala så snart som möjligt.

Känns som om vi är på väg ner i ett djupt svart hål ekonomiskt, blir så ledsen varje gång jag läser om folk som konsumerar för pengar jag också önskar jag hade…

11 tankar på “Dagens: Turkos och röd

  1. Vilken härlig mejk, lite vårig sådär. Jag blev riktigt glad när jag såg den. Dock var den väl lite mer åt det rosa hållet än röd, påminner lite om Sannas önskemejk från i höstas då hon ville ha en 80-talsmejk i rosa och turkost.

  2. Tack!!
    Ja, det blev lite rosa i tonen med den vita skuggan över. Ville nog egentligen ha den mer tomatröd.

  3. Blir ledsen för din skull :(
    Vill ju verkligen att NailMail ska gå bra och funka perfekt, men det är bara att acceptera tills det börjar flyta, Rom byggdes som bekant inte på en dag ;)

    skuggningen blev verkligen skitläcker, måste testa den där formen en dag när jag orkar sminka mig ^^

    p.s. nån gång kanske du borde erbjuda något snabbtorkade lack, typ Fast Forward, precis som att man kunde välja till flakelacket från Nubar, bara en idé som jag tror skulle uppskattas, det är ju inte alltid man tänker på ett snabbtorkande när man sitter och beställer :D

    Elenas senaste bloggpost: White on White Konad

  4. håller med att det känns som 80-talet,men jag gillar det!!!Ska testa själv någon gång,jag har ju röd färg men vet inte hur jag ska måla med den..jag ska betala så fort som möjligt när jag får mitt paket från essie!!ha det gott!!!

    ingegerds senaste bloggpost: Mac Paint Pot..

  5. Elena: Ja, jag hoppas att vi kommer få ett lån så vi kan fortsätta verksamheten. Hittills har det gått runt men det är svårt med förskottsbetalningar.
    Ska tänka på det där med snabbtorkande överlack, Diamont från Nubar torkar rätt snabbt tycker jag, fick du det?

    Ingegerd: Tack! :D

  6. Jag gillar verkligen sminkningen, annorlunda och läcker!
    Jag håller tummarna för att ni får lånet men förstår att det känns lite jobbigt. Jag brukar alltid betala så fort jag fått lön, enklast så och sen så vet jag ju att du ska förskottsbetala nästa grej så…. Ser verkligen fram emot Nfu-oh men har fortfarande lite ångest över vad jag ska välja men om någon timme så får jag ha bestämt mig…
    Nubar Diamont är otroligt bra tycker jag, hade tänkt mig skaffa en till när den är slut. Allra best fungerade de ju med Nubar lacken men det är kanske inte så konstigt!

    Linas senaste bloggpost: Isadora Bronze Bijoux

  7. Fin sminkning! :)

    Tråkigt det där med pengar.
    Jag har inget eget företag men vet hur det är att ha alldeles för lite pengar.
    Man får väl trösta sig med att det lär bli bättre vad det lider.

    Kisses senaste bloggpost: Fyrinnae-leverans

  8. Tråkigt att du har det jobbigt ekonomiskt. Håller tummarna för att ni får låna – det borde ju inte vara några problem eftersom du har en grym affärsidé!

  9. Ja det ordnar sig nog =) Vi vet ju att idéen funkar, gäller ju bara att få det att rulla med. ALMI ger tydligen microlån på upp till 250.000 kr, det vore ju suveränt om det kunde ordna sig utan att behöva blanda in banken.

    Tack för allt stöd och förlåt att jag gnäller så…

Kommentarer är stängda.