Jag ville göra en guldig variant idag, men jag vete sjutton om det ens syns. Har tom kladdat med en guldkajal men det syns ju inte. Känns som om jag tappat kunskaperna eller kanske inspirationen till att göra coola mejker just nu….

Grundade med bruna Deadly från MUS, därefter en vitguldig skugga från Mist, tror den heter Milano. I den yttre ögonvrån en guldig skugga från MUS. Guldig kajal från L´oreal runt ögat.

Igår blev det en lila variant. Tyvärr blev bilderna dåliga och utfrätta så kan bara bjuda på denna. Grund av svarta Black från Face, därefter Violet från Mac i den yttre ögonvrån, samt Flamenco från MUS i den inre, Tror jag. =) Lila kajalen Lust från Urban Decay.

  1. Snyggt, som alltid. Din ögonfärg framhävs verkligen när du använder ”jordiga” färger. Hoppas vi ses på lördag!

Comments are closed.