Jag måste ta en ny bild till körkortet. I mars har jag haft körkort i 10 år, det är rent otroligt hur fort tiden går. Mitt nuvarande körkort (bilden) är ganska neutral. Blont, bakåtkammat hår och neutralt sminkad. Med tanke på hur mycket jag ändrat mitt hår är det ganska osannolikt att jag just då hade det i en vanlig tofs.

Frågan är vad man ska göra med nya bilden. Neutralt igen? Tror det får bli så… Ni som har egna bloggar, hur ser er körkortsbild ut? Sminkan? Bjooti? Santa? :D

  1. Nu försvann min första kommentar… :-(

    Vad jag sa var egentligen bara att jag är superneutral. Helt osminkad och förkyld. Inte den mest smickrande bilden som finns på mig. Inte den minst smickrande heller. Första körkortet var jag fantastiskt söt på. 18 år och med ett stort leende.

  2. Jo, neutral är nog bättre än typ extremsminkad. Som du säger, man ska ju leva med det i 10 år. Fast lite trist är det ju förstås…

Comments are closed.