19 april, 2024
Okategoriserade

*Stress stress*

Anders stressade runt idag som en liten iller. Jag försökte, men lyckades inte riktigt, få våra skira blad i fokus. Vet inte riktigt vad det var för gren jag fick med mig hem, men de ser mer och mer ut som lönn. Fina är de iaf!

Anders har rätt mycket att göra just nu, många olika projekt som har deadlines och förhoppningsvis ska ge honom en schysst inkomst. Men just nu verkar det riktigt segt… Dessutom är min bokföring på spel, nästa vecka ska vi träffa ALMI igen och de vill se hela bokföringen. Innan dess är Nadine här tors-sön, fattar inte hur han ska hinna. Ungen lägger sig ju inte heller förrän klockan 22, är det verkligen vettigt att en 4åring är uppe så sent? Så, han kommer ju inte kunna jobba på kvällen heller.

Tråkigt nog känns det som om han inte riktigt fattar läget, eller att han ljuger eller snackar skit för mig… Blir så trött på allt det här.

4 tankar på “*Stress stress*

  1. Jag fattar läget, älskling. Det var just det där med att fixa schysst inkomst som har svalt hela mig fram tills i eftermiddag (som ju har sitt fundament i min comment love, och då pratar jag inte om Wendy…).

    Inga detaljer, nu dubbelkoll så att allt stämmer. *control freak* – <3 !!

  2. Kör mail i kommentarsfältet! ;).

    Fick tag i supporten på Visma, måste vara online för att de skulle kunna göra mjukvarukoll. Försäljningen för oktober var ok i registreringen av Klarnaverifikatet, men förvandlades till noll i resultatrapporten den månaden. Mjukvaruglitchar på ett sånt program som har utvecklats med ett par decennier, INTE ok! Betryggande?a Not.

    Grundaren av SPCS gick vidare och grundade molntjänsten Fortnox för tio år sen. Vi gör detsamma när licensavtalet löper ut nästa år! Basta!

    Nadine får leka med ponnisar och måla på sitt kontor, medan jag fixar detta på mitt. Allt ska in till Törnbloms och Almi idag. Basta på det med!

    Kram och Puss från tåget till bilen!

    Vilken bil idag? Lukas? Tue?

    ’D går bra nu…’

Kommentarer är stängda.