SACHAJUAN har tilldelats Cosmopolitan Beauty Awards pris för bästa hårvård 2011 för OVER NIGHT HAIR REPAIR.

Pressmeddelande, Stockholm, 14 mars 2011

Juryns motivering:

Oj vilken lyx! Over Night Hair Repair påminner om flytande silke och ger näring, styrka och skinande glans till torra testar medan du får din skönhetssömn. Med sin superlätta och kladdfria konsistens fungerar den även som en primer och gör håret lekande lätt att forma och styla. Magi på flaska!

Sacha Mitic, grundare av SACHAJUAN:

– Avigsidan med hårinpackningar är många gånger att tålamodet tryter när det kommer till verkningstiden som krävs för att uppnå full effekt. Over Night Hair Repair har en fettfri sammansättning som gör det möjligt att tillgodogöra sig den höga koncentrationen av Ocean Silk Technology under natten. Bland våra kunder i Sverige men framförallt hos våra amerikanska återförsäljare märker vi en allt större efterfrågan av produkter som ger maximal vård av håret, säger Sacha Mitic, grundare av SACHAJUAN.

OVER NIGHT HAIR REPAIR säljs i Sverige i SACHAJUANs salonger och utvalda parfymerier, bland annat på Parfymeri L, Parelle, Affection samt via internetbutiken www.sachajuan.com.

Pris: 560 kr, 100 ml

Okategoriserade