Mer hår!

Surfade runt lite och hittade frilla.se, en ganska omfattande databas med bilder på olika frisyrer. Hittade denna nedan, vad tycker ni om den? Kräver ju ganska mycket skötsel, alltså att man rakar ganska ofta samt en permanent av luggen. Och blekning förstås då. Men skulle jag passa i detta?

Okategoriserade
  1. Modellens lugg ser så där tuggummiaktig ut som hår ju gärna blir då den fatala kombon permanent+blekning används, så just den varianten skulle jag själv inte välja. Men frisyren i övrigt är riktigt cool och jag gillar formen mot pannan. Kanske denna med rak lugg? Blir lite som du hade innan fast kortare. Kör lite rosa slingor i luggen också, som på modellen fast inte ljusrosa för det ser bara dassigt ut. Typ cerise/magenta vore snyggt:) Du bär ju upp det rockigaste som tänkas kan, med dina rena, coola drag!

  2. Är också lite skeptisk till luggen, men det kanske funkar i verkligheten. Det korta i nacken gillar jag, och jag gillar tanken på rosa slingor! :)

  3. Hm, kanske med lite kortare lugg förresten, mer som ett rufs? Klipp av luggen några cm eller så?

Comments are closed.