19 april, 2024
Okategoriserade

Sjukt oinspirerad

Är sjukt oinspirerad att blogga just nu. Känns som att jag sitter med en megafon i rymden eller nåt, ingen som hör vad jag säger. Och om det är någon som hör det är det ingen som bryr sig.

Jag vet att många har problem med att ingen kommenterar, folk har väl tröttnat på det och jag är dålig själv på att kommentera hos folk. Men att trycka på en jävla Gilla-knapp?

Jag kommer fortsätta blogga men inte fem om dagen om inte inspirationen rinner till.

5 tankar på “Sjukt oinspirerad

  1. Om man trycker Gilla på detta – vad gillar man då ?
    Oinspirerad kan man ju vara lite nu och då – ta det lite lugnare några dagar. Skriv bara det du känner för, men försök att ta vara på det positiva !
    Stor kram

  2. Känner igen mig en aning. Just nu har jag bloggsug men för lite tid. När jag väl har gjort ett inlägg så hoppas jag såklart på kommentarer. När man inte får så många kommentarer så undrar man ju om det är ett tråkigt inlägg. Varför är det ingen som skriver något? Så går jag tillbaka till mig själv. Jag är kass på att kommentera hos andra även om jag gillar inläggen. Jag försöker så gott det går men ibland vill man bara läsa bloggar och inte engagera sig. :) Jag läser din blogg minst en gång om dagen men hoppar många gånger över att kommentera. Däremot ska jag klicka på ”Gilla” oftare. :D
    Kram

  3. Jag vet hur det är… men jag har kommit på att min aktivitet hos andra bloggare är nyckeln till fler kommentarer hos mig. Just nu har jag bara de närmaste bloggvännerna som kommenterar.

    Tjingeling

  4. Jag brukade kommentera hos dig ganska ofta. Men till slut fick jag aldrig någon respons på mina kommentarer och då tröttnade jag. Gnälla går ju, men det kanske är fler än jag som tröttnade på att försöka få dig att må bättre, när du inte ens orkade svara. Och mer har jag inte att säga längre, ingen idé…

Kommentarer är stängda.