Jag ger mig!

Även jag har fallit för Seche Vite‘s storhet som snabbtorkande topplack. Herregud, torrt på tre sekunder lite drygt. IMPONERAD är bara förnamnet! Och vet ni (som Lotta skulle ha sagt…)! Seche Vite kommer börja säljas på Kicks under mars, yay!

Under tiden finns det på Eleven för 120 kr.

Okategoriserade
  1. Visst är det fantastiskt bra? Det är mitt favoritöverlack alla kategorier. Just nu använder jag Poshés snabbtorkande, men det är inte riktigt lika bra.

  2. Är så himla irriterad över att hålla med till sisådär 50%. Första tredjedelen av flaskan är ofta helt otrolig och lacket fungerar superbra, men sen börjar det krympa lacket så sanslöst att det snarare bara sabbar manikyren. Önskar att jag kunde hitta något lika glossigt som inte krymper :/

  3. Det är då man införskaffar Seche’s eget förtunningsmedel, Sech Restore, och så blir det som nytt igen! En flaska av det räcker till många flaskor lack.

  4. Karin: Jag är rätt strandad för tillfället, använder mest bara en nagelstärkare från Depend i ren orklöshet. Orka köpa massa nya flaskor topplack som ändå visar sig vara lika skräpiga allihop..

    Cactus: Jag har inte testat lacket med thinner, men så vitt jag hört goopar det upp sig rätt kvickt igen. Det känns så himla onödigt tycker jag, jag vill kunna ha en flaska som åtminstone håller sig bra till två tredjedelar.. :/

Comments are closed.