28 mars, 2024
Okategoriserade

#mel2011

image

Den här musen gjorde Mia i torsdags av ull. Supersöt!

Tittade på mellon förut, som många andra svenskar. Hashtaggen #mel2011 var största ämnet i hela världen ikväll på Twitter, helt sjukt. Tyvärr bidrog jag själv till denna storm av tweets.

Så vad tyckte jag om mellon? Swingfly var nog favoriten, med Le Kid som stilfavvis. Om någon hittar en bättre bild på deras smink ska jag apa efter direkt!

Vad tyckte du, var det värt 1,5 timme av ditt liv?

4 tankar på “#mel2011

  1. Självklart kollade jag:) Det är märkligt; jag skulle aldrig lyssna på den här sortens musik i vanliga fall, men när det är i det här sammanhanget förvandlas jag till fullfjädrad schlagernörd! Jag tycker att det var rätt så bra bidrag denna runda, dock håller jag med föregående skrivare om att det inte var något som fastnade. Men du, vad är hashtagg för något? (undrande gamling;) )

  2. HMS: Nej, minns ingen idag..

    Moonstruck: Ja, inget som fastnade alls men igår var det rätt ok.
    En hashtagg är en #, man använder dem i Twitter när man taggar ett ämne. Tex folk som diskuterar Melodifestivalen taggade sina inlägg med #mel2011, så kunde alla som ville klicka på just den taggen och läsa allas inlägg i det ämne. Twitter är lite komplicerat om man står utanför tyvärr…

Kommentarer är stängda.