29 mars, 2024
Okategoriserade

En mejk i juli

Det här inlägget förtjänar inte ens rubriken Dagens. Det är verkligen inte worthy av den kategorin så lite smink som jag använder just nu!

Den trogne läsaren har kanske noterat frånvaron av Dagens Mejk här under juli? Well, så här ser jag ut numera! Jag har faktiskt mer smink på mig på bilden än vad jag haft under hela månaden. Jag har nästan alltid någon typ av foundation med solskydd, eller solskydd och nåt annat när jag går ut. Jag har inte fått en smickrande solbränna och de röda blemmor jag fått tack vare ändrad hudvårdsrutin är inte heller så kul att ståta med. Sedan alltid rouge eller bronzer, det har blivit rätt ofta BareMinerals nya rouge som går i en brunröd nyans. Funkar rätt fint som halvbronzer måste jag säga. Sedan är det bara mascara mascara mascara… På bilderna har jag dock en brun ögonskugga längs kanterna och ifyllda bryn, kors i taket!

Håret är nu lite mindre blått. Eller mindre strimmigt och mer pastellblått över hela. Fint tycker jag! Här ser ni förresten en färgning jag skulle vilja ha! Så läckert!

Någon som saknar mina mejker?

6 tankar på “En mejk i juli

  1. Ja, dina mejker är alltid kul att se, men det är ju sommar och semester så jag unnar dig ledigt från det ;) dessutom så visar du ju andra roliga saker..vackra bilder, naglar, Wendy etc så din blogg är toppen som vanligt!

    1. @Johanna, Tack Johanna! Jag försöker att inte lägga ner bloggen fast jag har semester… ;) Mejkerna kommer tillbaka nästa vecka igen!

  2. Jag saknar dem :) Du är så himla duktig och du inspirerar alltid mig med dina färgval. Däremot tycker jag om din blogg ändå, :)

  3. Du var fin i denna ”enkla” sminkning. Jag måste säga att den där röda färgen på toppen var jättefin på dig!!

Kommentarer är stängda.