Jag blev så himla förtjust i bilen på Soto som jag visade häromveckan så bestämde mig för att beställa den som canvas. Det var ju Nadines födelsedag i början på januari så det blir en perfekt present till henne. Jag hoppas verkligen hon kommer gilla den, om inte kan den hänga över vår säng istället.

canvasofsweden

Kollade runt lite på lite olika alternativ men fastnade för Canvas of Sweden, de tillverkar canvastavlor på canvas med egen produktion i Sverige så det kändes bra. Den här ramen är 60×80 cm och kostar runt 695 kr. Lite dyrt kan tyckas men jösses vilken bra kvalité det är på trycket! Tyvärr var ju bilden sådan att örat på Soto låg tätt på överkanten, vilket innebar att det klipptes på tavlan. Supporten mailade mig faktiskt om detta men jag godkände bilden ändå, hade ju inget alternativ att tillgå. Fokus ligger på ansiktet så det är bra tycker jag.

Kan absolut tänka mig att skaffa fler tavlor från min egen fotoproduktion, har inte varit ute så mycket senaste halvåret men senare kanske. I vårt vardagsrum har vi japanskt inspirerade postrar så här skulle det absolut behövas byte av bilder. Får bli ett senare projekt tror jag!

Vad tycker du? Visst är det en fin bild?

 

  1. verkligen en jättefin bild!
    jag har gjort några såna canvastavlor av kort jag tagit. närbilder på blommor till moster och mormor och morfar fick två på sin trädgård. tycker det är hyfsat billiga och bra presenter. =)

Comments are closed.