Godmorgon! Eller ja, det är nog god eftermiddag nu iofs… Hoppas du hade en fin fredagskväll, kanske gjorde du som jag och slumrade framför teven?

Nadine och Anders har nu gått till badhuset och gett mig lägenheten för mig själv! Så skönt! Hade det inte regnat hade jag gått ut på promenad, jag får hoppas på bättre väder imorgon. Idag borde jag städa garderoben, det ser ut som ett kärnvapentestområde just nu… Men känner jag mig själv rätt kommer jag stanna här i soffan och se på tv-serier.

Nå, här kommer torsdagens mejk! Fredagens kommer senare.

På en grund av UDPP tog jag lila Flamenco i den yttre ögonvrån. I mitten av ögonlocket oranga Sunrise som tonades in med silvriga Silver i den inre ögonvrån och under ögat. Alla skuggor från Make Up Store. Svart kajal längs franslinjen och på vattenlinjen, svart mascara från Isadora. Foundation från Lumene Natural Code och puder från Mac Prep & Prime. Faktiskt har jag bronser också, men det var inte så snyggt…