25 april, 2024

Dagens: Focus on the lips

Ännu en apatisk dag i soffan, även om jag ska jobba imorgon och på torsdag. Det gäller ju att vila upp sig antar jag… Fast helt apatisk har den inte varit, denna mejk gjorde jag inför kvällens Pecha Kucha på La Uva. Det var riktigt bra föredrag idag, även om en och annan gjorde ett mindre intressant… Funderade på om jag hade nåt att berätta och nä, jag har fan inget att dela med mig av. Jaja.

Grundade med Too Faced Shadow Insurence och hade inte en aning om vad jag skulle göra… Hade först vit skugga på hela ögonlocket ända upp till ögonbrynet men det såg inte klokt ut! Framförallt såg det inte ut som något jag tänkt mig. Fick sudda bort det vita en aning med en foundationborste. Tog sedan den blå Lumeneskuggan, men den gav ju absolut ingenting! Vet inte om jag är kräsen eller har fel teknik, men det blev inte så pigmenterat som jag trodde. Fick ta en blå skugga från min Shady Lady-palett istället, Bossy Bobbi. Den är mycket mer i min smak! Pigmenterad och härlig! Funkade väl sådär tillsammans iaf. Svart kajal och Blue­berry Vol­ume Mas­caras – en ny favorit tror jag! Kolla fransarna!

Nå, läpparna så! Använde en ljusbeige ögonpenna från Face från läppkonturerna för att få en snyggare kant. Därefter Russian Red från Mac över hela läpparna, samt Pink från Bobbi Brown på plutet.

4 tankar på “Dagens: Focus on the lips

Kommentarer är stängda.