20 april, 2024

Dagens: Too Faced Cup of Teal

Gooodmorgon sköna fredag!!

Detta är gårdagens arbetarmejk! Älskar att ha mycket och färgstark ögonskugga (och naglar) då jag jobbar. Jag blir ju rätt butch med mina arbetarkläder och handskar, så smink är vääääldigt nödvändigt. Iaf för mig.

Idag var det äntligen dags att prova den skugga jag fick från Too Faced: Cup of Teal. Skuggan är krämig, metallisk och ganska hårt packad men är ändå lätt att få upp på penseln. Jag gnuggade kanske 3 ggr och fick upp tillräckligt för ett öga så det blev som på bilden. Jag har också basat med Too Faced nya Shadow Insurence, Lemon Drops. Som så många andra förstår jag inte vitsen med en gul primer, men jaja. Tyvärr creasade den väldigt mycket redan till lunch, troligen pga dagkrämen och foundation som jag hade under primern. Får prova igen utan allting under. För jag har tidigare använt den vanliga Shadow Insurence-primern och den är superbra.

Nåja, tillbaka till skuggan! Underbar färg som sagt och jag är så glad att jag fick just den! För teal är min absoluta favoritfärg på smink och naglar. Jag har också använt den bruna pennan jag fick av Too Faced, men inte så starkt så den syns inte.

Men förutom att det creasade är jag väldigt nöjd med denna skugga! Köp-rekommendation på dem med andra ord!

 

8 tankar på “Dagens: Too Faced Cup of Teal

Kommentarer är stängda.