Var på en ny TCA-behandling idag på MedAskin! Ruskigt skönt att gå dit och bli, ja, omhuldad en stund! Jag älskar känslan när man precis gjort en behandling och dagen efter. Det är stramt och lent och fast… Sedan börjar det flaga. Heh, det är riktigt jobbigt men åh så värt det! Men som Anita förklarade tar det tid innan effekten syns, eftersom det är cellerna några nivåer ner som påverkas av syran, inte bara ytan. De liksom påverkas att bilda mer fina celler som sedan ger en effekt när de kommer upp.

Tror jag, min hjärna är inte riktigt så smart som den brukar vara.

Nästa behandling sker efter jul.

Ja, ni ser ju på bilderna nedan hur, ja, hemsk min hud är. Målet med mina TCA-behandlingar är att jag ska slippa använda smink för att dölja utan bara för att framhäva min otroliga skönhet. Dessutom vill jag kunna använda mindre lager smink, för att det inte behövs. Ni ser på bilderna också att jag är rätt röd i ansiktet just nu samt fortfarande aningens insmord med vaselin. Fresh!

Okategoriserade
  1. Samme her! Tok en 20% tca peel for noen dager siden og nå flasser det mye.

    Mitt håp et å fjerne arr etter acne men ting tar tid…..

Comments are closed.