Tre år sedan, när jag fyllde 30 år 2008.

Jag orkade inte med detta inlägg igår, jag har nämligen drabbats av århundradets förkylning. Precis som förra gången. ;)

Min bästa födelsedag var nog, även om det smärtar mig att säga det, när jag fyllde 30 år. Det smärtar mig eftersom de som var på festen umgås jag knappt med idag. Med var bla väninnan från helvetet, som jag skrivit om massor med gånger redan. Daniel, min tyska pojkvän var också där. Jag blev ihop med Anders i maj samma år sen.

Detta var alltså en kall januarilördag, den 12e januari 2008. Jag bodde i min lilla tvåa på Styrmansgatan, plats för en soffa och inte så mycket mer. Daniel och jag hade flängt runt hela dagen och fixat med Vodkabål och en massa annat gott. Gästerna var få, 7 st plus jag och det var fullt tillräckligt. Vi satt i och runt soffan och drack underbart god bål, med glassfloat i och var nog rätt fulla allihopa.

Efter att jag öppnat några rätt värdelösa presenter, bla ett spel som jag sålde på Tradera något år senare och en skitkass palett från H&M, lekte vi Sanning och Konsekvens, den elaka versionen. Roligast var bla då Daniel med förbundna ögon skulle applicera läppstift på Christian och när alla vi tjejer kysste densamme.

När klockan slog tolv och datumet slog över till den 13e, hurrade alla för mig. Sedan gick vi ut och dansade på Palace och hade hur roligt som helst. På söndagen hade vi familjemiddag hemma hos mamma, med min bror och hans familj, mamma och pappa och Daniel.

Du kan läsa mer om min fest här och min födelsedag hos mamma här!

Okategoriserade
  1. Lustigt; min 30-årsfest spenderades också med människor som absolut inte finns i mitt liv längre! Jag fick bland annat en jätteful porslinskrokodil, och vad i h-e som rörde sig i givarens huvud när hon införskaffade denna vidriga tingest begriper jag inte. Jag har inte haft någon födelsedagsfest efter det, men jag antar att det förväntas ett party för de närmast sörjande nästa år då jag fyller 40. Jag tror jag skiter i det, faktiskt. Jag vill inte ha fler porslinskrokodiler.

Comments are closed.