28 april, 2024

Dagens: Saturnus lila ringar

Idag är det sjätte dagens i Sminkans planetvecka och idag är det Saturnus och färgen lila. Jag hade faktiskt ingen aning om vilken färg det var idag utan valde färg utifrån mina kläder. Lycklig slump alltså, så det var ju roligt!

Idag väntade ett litet möte på Jolla, nämligen ett Open Coffee-möte med ett gäng andra entreprenörer. Jag var enda tjejen, så jag var den udda fågeln med mitt lilla nagellacksföretag. Det var mycket snack om Twitter också – så jag tyvärr rätt uttråkad till slut. Men det var ett trevligt möte som säkerligen kan utvecklas till något positivt! Om du är intresserad av dessa möten och finns i Norrköping med omnejd så är nästa möte på lördagen v 15, på Café Jolla kl 13.

Idag har jag alltså kladdat i den lila raden i min Manlypalett. Jag grundade med Dignity först, och tog sedan den mörkaste lila jag kunde hitta och målade riktigt försiktigt i den yttre ögonvrån. Jag ville ha skarpa kanter och inte över hela ögonlocket. I den inre ögonlocken tog jag sedan den ljusaste lila jag kunde hitta, en mer lavendellila nyans. Denna blendade jag in så mycket jag kunde med den mörkare lila. Upp till ögonbrynet tog jag sedan Mac-pigmentet Vanilla.

Fast visst ser det mer blått ut?

4 tankar på “Dagens: Saturnus lila ringar

  1. Jo, det är blått, fast det var lila på ögonen. Haha, det är helt enkelt blixtljuset som förstör bilderna.

Kommentarer är stängda.