1. Jag säger som Helena, lyckas med vad? Nailmail? Få perfekt hy? Vinna Nobelpriset?
  Och menar du lyckas i dina egna eller andras ögon?
  Frågan är om framgång är det som är viktigt, eller att må bra?

 2. Vad är ditt mål ? Vilka är dina delmål ? Vad är det du misslyckas med ? Försök hitta vad du tycker att du gör fel och försök att förbättrea den detaljen. Men kom ihåg, i små steg, inte allt på en gång. Då riskerar du att misslyckas igen.

  Men JAG tycker inte du misslyckats. Tänk efter hur mycket du åstadkommit de senaste åren. Så mycket som du lärt dig.
  Så synd att du avslutar en dag med sådana här tankar, när du skall tänka: Idag var det en bra dag, imorgon blir det ännu bättre.
  Kramis

  • Ibland avslutar man dagen i tårar, speciellt när man lyssnar på Petter och hans Vinden har vänt och Det går bra nu. Det känns inte som det nånsin kommer göra det för mig, hur mycket jag än sliter. Jag vill ha semester, resa, leva mitt liv! Inte bara slita och vända på alla kronor jämt!!! Visst har jag lärt mig mycket men också försakat mycket… Och att lyckas i mitt fall innebär också att bli lycklig. Inte ens det lyckas jag ju med.

 3. Jag vet hur det känns, men jag vet också att det går att vända. När man mår dåligt finns det ingen ljusning, man tror inte att det någonsin kommer att kunna kännas bra. Men det går! Det kräver att man jobbar för det, men en vacker dag är man glad och undrar hur man kunde må sådär dåligt. Sedan kan det vända neråt igen, och då gäller det att minnas att det inte är ett stadie som varar för evigt. Man KAN må bra igen! Min fågel fenix-tatuering på ryggen finns där för att påminna mig om att jag rest mig ur skiten en gång, och kan göra det igen om det behövs. Glöm aldrig det. Du kan!

 4. Har du försakat mer än du vunnit?
  Är det så här det ÄR eller bara som det KÄNNS just nu?
  Tro mig när jag säger att du själv är din största kritiker. Ingen annan tycker du är misslyckad, och gör de det är de bara avis.
  Lycka är inte att festa, resa och ha massa vänner. Lycka är (förvisso högst individuellt, men ändå…) att känna sig nöjd och att inte behöva jämföra sig.
  Du är inte lycklig nu, men det har sina förklaringar. Jag tror dock inte det vänder av sig själv, det krävs tyvärr hårt jobb för att hitta tillbaka från en kris, men det klarar du!

Comments are closed.