Jag vill inte att mina drömmar ska vara en ballong, som fastnar på väg upp mot himlen...

Givetvis har jag samma drömmar och mål i livet som så många andra. Att få vara lycklig, ekonomiskt oberoende, ha familj och sånt. Jag är nog en vanlig svensson (eller Johansson!) i den aspekten.

Men i och med att jag har ett företag har jag andra mål också, jag strävar givetvis efter att 1) gå med vinst 2) kunna betala alla skulder. För mig har det varit väldigt smärtsamt att inse att det inte är bristande kundunderlag eller dumma leverantörer eller vilken bra ursäkt som helst som gjort att jag tappat så mycket. Det är min egen dumhet, klantighet, okunnighet. Jag har inte förstått eller insett hur jag ska prissätta för att få in det jag ligger ute med.

Det var bara häromveckan som jag insåg att det var mitt fel.

Så förutom all den vanliga strävan som vi alla har, är det nästan som att ha ett barn att uppfostra. Målet är att barnet ska klara sig själv och göra sig hörd på egen hand. Men det är en lång och hård strävan att nå fram dit, det kommer krävas stålbad för att klara detta.

Jag hoppas att jag inte måste ge upp, jag måste klara detta!

Okategoriserade