Blunda, ta ett djupt andetag och välj tre nyanser.

Ja, så börjar Lush Emotionell Briljans nya kosmetikaserie. Jag har inte hittat så mycket information om denna serie, mer än att det handlar om att utifrån känslor välja den makeup man mår bäst i just då. Detta för att genom att fokusera på dina känslor och styrkor kan du sprida den vidare till andra.

När du väljer ska du inte tänka så mycket, utan gå efter intuition.  Om du läser det indragna stycket nedan, är det första stycket punkt 1, det andra punkt 2 och det sista punkt 3.

Här är de tre nyanser jag valde, Trygghet, Fantasi och Frisk. Tyvärr hade jag inte tid med någon längre förklaring, men ni får läsa lite av vad de betyder nedan ändå!

Du hittar alla känslor inom Emotionell Briljans på Lush hemsida!

 

 

1. Din Styrka eller Svaghet

Det första valet du gör indikerar din styrka eller svaghet. Här valde jag blålila Trygghet, en eyeliner eller krämskugga med intensiv pigmentering. Så här står det om just denna känsla på Lush:

Världen är öppen för dig när du känner TRYGGHET. Du är orädd och ostoppbar för att du har en TRYGGHET I det du bestämmer dig för att göra, med ett inre lugn som är avundsvärt. Kolla dina andra två känslor också för att se om de rättfärdigar denna TRYGGHET.

Vem behöver en kram? Känns det som om du tar fel beslut eller som om ingen förstår dig? Du behöver ändra på det och börja känna TRYGGHET i dina handlingar. Kom igen! Vart finns det där inre lugnet och självförtroendet? Locka fram det med denna vackra eyeliner.

Din inre tillit känner inga gränser och du känner trygghet i det beslut du fattat eller behöver ta. Utmärkt! Bra gjort! Tappa inte den känslan.

 

2. Ditt Undermedvetna

Det andra valet är ditt undermedvetna. Här valde jag guldpigmentet Fantasi, den kan också användas som eyeliner. Så här står det om Fantasi:

Vissa kanske vill att du ska bli mer realistisk och seriös idag, men de borde inse att din FANTASI är din största styrka. Tillåt dig själv att göra det du gör bäst och låt din ohämmade fantasi få fria tyglar. Vem vet vilka spännande idéer du kommer på härnäst!

Tillåt dig själv att bryta loss från den mer seriösa sidan av livet idag. Ditt undermedvetna längtar efter en fantasifull paus. Att släppa loss kreativiteten kommer att göra dig fri. Det är precis det du letat efter.

Du ger ifrån dig fantastiska idéer på löpande band idag! Din talang för FANTASI är på topp, och detta öppnar upp kreativa möjligheter för dig. Din obegränsade fantasi kommer hjälpa dig att uppnå vad du vill.

 

3. Ditt Mål eller Talang

Slutligen det tredje valet, som handlar om målbild eller talang. Här valde jag gröna Frisk, känns ju som en udda talang men är absolut ett viktigt mål för mig. Så här står det om Frisk på Lush:

Idag kommer alla att uppmärksamma dig för din största styrka – att du är FRISK. Detta kan innebära många olika saker och bara du kommer att veta vilket som stämmer för dig. Är du FRISK i sinne, kropp eller själ? Kanske alla tre. FRISKA sinnen och kroppar är framgångsrika och sunda, och tillåter ambitioner och relationer att blomstra. Styrkor och svagheter är nära länkade. Detta är bara en svaghet om andra inte är lika friska som du. Din styrka kan då irritera dem. Var stark, din friskhet är otrolig!

Ditt behov av att vara FRISK är starkt idag och det är något som ditt undermedvetna kräver. Behöver du vara frisk i sinne eller kropp? Vad söker du mest efter?

Din talang idag är att du är FRISK i sinne kropp eller själ! Är du fysiskt välmående eller är det ditt vigorösa och sunda sinne som ger dig denna talang idag? Vilket det än är, bär denna färg  för att fira detta och för att förstärka de egenskaper du söker.

Okategoriserade

Comments are closed.