Idag var vi alltså med i Folkbladet! Otroligt svinsnygg bild på mig, eller hur? *not*

Anders Abrahamsson från företaget Slice och Karin Johansson, Akroplanet, var två av de unga företagarna igår kväll:

– Jag är mycket positiv till såna här träffar, för hela företagsfältet är ju politiskt, när det gäller att försöka förverkliga idéer som vi har, menade Anders Abrahamsson. Så såna här nätverksträffar är nödvändiga, både för att vi får träffa politiker, kommunala tjänstemän och andra unga företagare.

– Det blir ofta en hel del informationsutbyten under en sån här kväll, sa Karin Johansson, och det känns jätteviktigt inför framtiden.

– Och ett konkret förslag som jag vill ta upp i kväll, säger Anders Abrahamsson, är att kommunen erbjuder ett ställe, ett café, där unga företagare kan jobba utan strukturer och affärsplaner. Avdramatisera det unga vardagsföretagandet, speciellt för arbetslösa ungdomar.

– En plats där vi får kommunalt stöd via infrastrukturer, men där kommunen inte bestämmer vad som ska göras, tillade Karin Johansson.

Läs hela artikeln här!

Okategoriserade

Comments are closed.