Ni vet ju alla att med höst och vintern kommer torr hud. Jag brukar få torr och sprucken hud på skenbenen som väldigt sällan blir annat än fnasig. September och oktober är mina favoritmånader och jag älskar den kalla luften, men huden? Not so much!

Tipset om att ha kokosfett i badet var därför en given grej att prova nu när jag har badkar. Och vilken grej! Ok att det känns lite mysko, men det är lent och skönt också. Jag tog ca 50 gram fett och hade vattnet på ca 45 grader. Det räckte hur bra som helst, det smälte direkt också. Sedan låg jag i ca 30 minuter, är egentligen för rastlös för att bada.

Och herreminje! Nu sköljde jag bara av mig, ingen mer tvål. Det var en riktigt skön och mjuk hud som steg ut ur badet!

Så, summa sumarum: har du ett badkar i närheten så köp dig lite kokosfett på affären, skär upp några bitar och droppa i badet och du har en riktigt skön hud! Luktar gör det inte heller, varken kokos eller fett. Wonderful! Betyg 5 av 5!

  1. Fast jag har ju en lappy. :l SÅ hela datorn måste in på lagning. Eventuellt kan jag kanske köpa en/låna någons gamla tft-skärm. Har iallafall två gamla ctr-skärmar 8tjockskärmar som du kallar dem) plus två stationära daotorer i garderoben. Men de är typ 10 år gamla. :P
    Men hemskt mycket tack för erbjudandet! Det var väldigt snällt.. :D

Comments are closed.