26 april, 2024
Okategoriserade

Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder

Oavsett om huden rodnar pga stress, klimat, rosacea eller kosmetiska behandlngar så är rodnader i ansiktet ofta mycket svårt att både påverka och dölja.

Vi lovar

Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder: En laboratorie-certifierad och dermatologisk testad makeupprodukt med vårdande egenskaper som omgående neutraliserar synliga rodnader. Perfekt för den hud som upplever antingen kronisk eller reaktiv rodnad.

Forskningen

Cliniques experter har utvecklat en helt ny typ av hjälp mot rodnader genom att ta sin stora kunskap om hudvård och makeup och sedan skapa det perfekta äktenskapet mellan dessa. Detta unika pressade mineralpuder innehåller koffein, extrakt av Magnolia Bark och grapefrukt som arbetar med att dämpa rodnader och får huden att bevara lugnet och kamouflerar synliga rodnader. Formulan innehåller också E-vitamin, en välkänd antioxidant och ”färgkorrigerare” som också hjälper till att neutralisera rodnader så att huden ögonblickligen ser jämn och fräsch ut.

Bevis

Pudrets gula nyans är speciellt utvecklad för att neutralisera synlig rodnad och blodsprängd hud och ge en jämnare hudton i samma ögonblick du borstar på pudret över huden. Denna gula expert på förklädnad har en unik formula som lugnar en rödsprängd hud. Dess vårdande effekt och täckande egenskaper håller huden ”cool”…

Om du inte tror på effekten, prova gärna Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder på halva ansiktet och vi är säkra på du kommer att se skillnaden.

Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder finns i butikerna från den 11/10 2010 och kostar 290 kr./ 9.6 gr.

Allergitestat. 100 % Oparfymerat. Oljefri formula. Testat av hudläkare

En tanke på “Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder

  1. Denna ska jag verkligen kolla in, jag rodnar lätt och har lite känslig hy i allmänhet så detta låter som en lysande produkt. Men synd att det är lite dyrt..

Kommentarer är stängda.