25 april, 2024

Dagens inköp – Lypsyl Overnight

Jag är generellt emot Lypsyl, tycker inte om smaken riktigt… Men idag på Ica såg jag Lypsyl Overnight. Ett läppcerat med sheasmör bla som under natten ska reparera spruckna läppar. Jag har alltid någon typ av cerat på mig under natten, oftast försvarets, för att ha mjuka och fina läppar på morgonen. Testade denna cerat förut och den går väldigt snabbt ner i huden och orsakar då inga kladdiga märken på kudden – plus att den smakade gott. Får se imorgon hur det känns!

25 kr på Ica.

Uppdatering: Hmm, var nog inte så effektiv trots allt… Den gick in för fort i läpparna och effekten är inte så märkbar nu på morgonen. De är förvisso inte torra och känns mjuka… Hmm…

3 tankar på “Dagens inköp – Lypsyl Overnight

  1. Pingback: Vacker & Underbar » Blog Archive » Recension: Lypsyl Overnight
  2. Hmm. Det där är ju faktiskt inte overnight utan deras typ lip shine. Så om du nu tog den så förstår jag att det inte hjälpte. Jag använder Lypsyl Overnight Intensive Repair, den smakar skit men funkar riktigt riktigt bra. Igår hade jag flera små sprickor i läppen, men med hjälp av lite Repair så är de idag reducerade till noll. Om du dessutom har på lite Idominsalva så ska du se att resultatet är hållbart ända fram tills du vaknar.

  3. Sandra: ledsen att göra dig besviken, men det var faktiskt overnight. Bilden är fel däremot. Hittade inte en bild på overnighten.
    Tycker fortfarande inte att den funkar.

Kommentarer är stängda.