28 mars, 2024

Mimi Brobeck från Drew Carey-show

Jag tillhör inte den skara som äääääälskar Drew Carey show (jag föredrar 2½ men, så skönt!) eller som jublar av skratt hela tiden, det är inte min typ av humor helt enkelt. Men det är ändå en serie som jag fastnar för ibland då inget annat finns att se. Jag har ju trots allt bara 11 kanaler och sport är för tradigt att slötitta på.

Anyway, något som slog mig häromdagen var att jag tycker Mimi är så förskräcklig i sitt smink! Jag funderar vidare på saken och inser att jag enbart tycker detta för att hon framställs på det sättet. Hennes smink är lika förskräckligt som hennes kläder och hennes beteende. Jag luras av konventionerna för att jag själv är så desperat att passa in i det normaliserande mönstret som finns där ute.

Det händer ibland att jag faktiskt skäms över mina egna mejker. Inte för att de är dåligt utförda utan Too Much helt enkelt. De är för skrikiga och för hemska och jag gömmer mig bakom mina solglasögon. Varför? Varför kan jag gladeligen visa upp mina mejker här på Vacker & Underbar och sedan skämmas på pendeltåget?

Nej, det är dags att sluta skämmas och vara stolt över den jag är! Precis som Mimi! Jag är ju trots allt Vacker & Underbar!!

7 tankar på “Mimi Brobeck från Drew Carey-show

  1. Jag vet precis vad du menar. Oftast är jag glad och stolt även i de knalligaste av sminkningar, men vissa dagar är det helt hopplöst. Skäms som en hund. Men det är de dagar då självkänslan sviktar…

    Sminkans senaste bloggpost: BB Couture Maleficent Magenta

  2. Sminkan: Jo, det är helt sant. Men ofta kan jag gömma mig bakom mitt smink och tänka att de liksom inte känner mig, jag kan låtsas vara självsäker ändå. Men ibland är det bara skit allting…

  3. Jag förstår också precis hur du menar! Vissa dagar o på vissa sätt älskar jag att sticka ut o stå i centrum. Andra dagar vill jag stoppa huvudet med smink o allt i sanden som en struts…

    Kerstins senaste bloggpost: Griege + rosa = gris?

    1. Kerstin: Låt oss verka för att ALLTID vara stolta!!
      Alexlyndra: Ja man kan ju hoppas! Fast en del är ju så konservativa…

  4. Yes!
    Du har så rätt så….du är vacker och underbar med riktigt intensiv och härlig blick. Du ska givetvis INTE gömma dina vackra ögon och snygga make uper. Jag vet att din man håller med, det har han ju skrivit i ett inlägg för något år sedan.

    Bra reflektion!

Kommentarer är stängda.