tors-1501-1

Här kommer förra torsdagens mejk! Tror inte jag orkar fixa med onsdagens mejk till idag, så den får vi spara till helgen kanske.

Men här har jag grundat med Golden från Make Up Store för att sedan använda en ny skugga jag fått från Jane Iredale, den är matt och svart och heter Ebenholtz om jag inte har helt fel? Otroligt mättad skugga, väldigt svart. Blev lite ojämnt, får leka mer med den en annan gång. Svart kajal och mascara som vanligt.

Läppstiftet är ett nytt från BareMinerals. Lite för kolabrunt för min smak, men det kan funka vid vissa mejker.

tors-1501-2tors-1501-3

Produktlista

Hud
Foundation: Apolosophy CC Cream
Rouge: Mac Ombre

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store – Golden. Jane Iredale – Ebenholtz.
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: Clinique Eyebrow Pencil
Eyeliner: BareMinerals Around the clock – 8 PM.

Läppar: BareMinerals Moxie Lips

Attityd: Sovit rätt hårt, vilket sömnstrecket skvallrar hårt om!