lor-0604-1

Nyss hemkommen från en vända på stan! Nadine växer ju, konstigt det där med barn som växer upp liksom. Plötsligt är kläderna för små! Vi tog en tur till Hans & Greta, en secondhand-butik där du kan lämna in gamla kläder och så får man 40% av priset dom senare såldes för. Personalen var tyvärr lite dryg, inte ens en glad min att de fick kläder utan mer jaha…

Men, vi hittade iaf byxor och t-shirts och lite sånt till Nadine – plus en nästan ny sminkdocka som hon önskat sig jättelänge! Är det någon som vet hur man får dockans plasthår mindre frissigt och trassligt? 245 kr gick allting på förresten, bra med lite ”nytt” inför sommaren!

Här är alltså dagens mejk! Jag har använt Meow Cosmetic och Trashy i den yttre ögonvrån samt Doctor-zhi-cat-o i den inre. Den vita skuggan syns ju inte så mycket utan gav mer lite reflexer. Jag har sedan använt bruna Deadly från MUS som eyeliner och på ögonbrynen. Inte så nöjd med min foundation idag, åtminstone inte i kombination med min dagkräm. Får hitta på något där… Mitt hår ser nästan lika frissigt ut som dockans… suck!

Nåja, ikväll blir det De Fem Legenderna på dvd och mys med hembakta kokosmaränger! Vad ska ni göra ikväll?

lor-0604-3lor-0604-2

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Anti-Blemish Solution Foundation 01
Concealer: Clinique Anti-Blemish Solution Concealer 01
Solskydd: Neutrogena Dry Touch spf 70
Rouge: Mac Ombre Blush – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: To Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Meow Cosmetics – Trashy, Doctor-zhi-cat-o
Mascara: Organiqs Organic Volume Mascara
Ögonbryn: Make Up Store Microshadow – Deadly
Eyeliner: Make Up Store Microshadow – Deadly

Läppar: Clinique Chubby Stick – Voluptuos Violet

  1. Åh jag fick äntligen hem Trashy igår! Den är ju grym! Blir kul att testa den (och det andra!)
    De fem legenderna, den måste jag se snart ja. Kokosmaränger lät också himla gött!
    Här blir det The Hobbit! :)

Comments are closed.