Jag fick ett par stödstrumpor och – med risk att nu bli ännu tantigare än jag redan är… H-E-R-R-E-G-U-D så skönt det är! Jag brukar bli väldigt trött i benen när jag jobbar, tung liksom, men detta är heaven! Ljuvligt!

Sedan måste jag varna för restaurangen i Ekholmen Centrum i Linköping. Åt just den äckligaste pastan jag någonsin petat i, för jag fick inte i mig mycket. Var är Kniven mot strupen när man behöver dem?

Anyway, stay away from this place!!!

Okategoriserade
  1. Har haft stödisar i 20 år, och förutom att jag inte anser mig vara det allra minsta tantig, så har jag helt släta och åderbråcksfria ben :)

  2. Heh, tur man inte är ensam!
    Jag är iofs jättetrött i benen nu, men ändå inte på samma sätt! Men ska nog köpa stödstrumbyxor istället, för det är mest höfter och lår som gör ont… Gud… Jag är ett vrak.

Comments are closed.