Idag gick vi upp runt 12 – Daniel var rätt trött efter en lång jobbvecka – och tog s-banan till Tiergarten. Vi gick via Victorymonumentet, via Schloss Bellevue till Brandenburger Tor till Judemonumentet. Korrekta namn kommer i senare inlägg. Därefter gick vi in i Unter Der Linden till 12 Apostles och åt pizza. Det var vi värda tyckte vi, efter att vi promenerat i 3 timmar utan frukost i magen.

Därefter gick vi via en konstmarknad till tevetornet. Kön var rätt lång där så vi skippade den, hinner titta på utsikten i oktober. Därefter tog vi u-bahn till KaDeWe där vi lämnade tillbaka min Lancome-mascara. Daniel fick praktiskt taget dra mig därifrån, ville ju shoppa mer smink!!

Fick 30 euro på HM också av sötisen, så köpte en tröja och en petroleumblåå halsduk. Är så otroligt trött nu så tror att jag ska sova en stund…. Ikväll ska vi beställa hem Sushi och se på film. Ingen av oss orkar gå en meter till….