Äntligen fredag, hurra vad jag har längtat. (Observera avsaknaden av utropstecken.) Fick tyvärr gå upp tidigt imorse och det fanns varken bröd, smör eller mjölk hemma. Anders fick rusa till Ica medan jag sminka mig, han pantade lite flaskor och burkar och lyckades köpa rågbullar iaf. Inte kul att vara fattig.

Just nu är det mycket som får mig att vilja stanna i sängen hela dagarna. Nailmail går inget bra alls, är riktigt besviken på utfallet. Om du är en av mina kära läsare som valt att inte gå med i Nailmail – Du får jättegärna berätta för mig i ett mail (nailmail@vackerunderbar.se) eller i kommentarerna vad som får dig att avstå, jag vill väldigt gärna veta så vi kan förbättra tjänsten ännu mer! Vi ingår förhandlingar just nu om nästa månads lack, jag hoppas vi ska kunna presentera något som är mer attraktivt.

Imorse satt jag och fnittrade åt Mark Levengood och hans egeninlästa talbok Hjärtat får inga rynkor. Ladda ner den eller hyrlyssna från något bibliotek, den är så rolig och är verkligen det enda fina denna regniga fredag. Men läs den inte själv, hela glädjen ligger i Marks eget berättande.

Idag efter jobbet ska jag och några kollegor ta några öl på nån pub. Hoppas någon av dem kan låna mig pengar och att jag lyckas muntra upp mig tills dess. * kram så länge! *

 1. Tycker i alla fall att nailmail låter toppen och jag har anmält mig så jag hoppas att det tar sig så att du lyckas få ned priserna ordentligt! Lycka till!!

 2. Jag tycker att konceptet är väldigt bra, men jag använder helt enkelt inte nagellack.
  Beträffande det hittills begränsade utfallet så – hey, tjejen, du har ju NYSS börjat! Ett företag är ju jävligt krävande och lär ju liksom ta ett tag innan saker och ting rullar.

 3. Jag tycker Nailmail verkar bra, men jag har inte gått med (än) för att jag helt enkelt inte har pengar.
  Precis innan jul (typ ett år innan, haha) så är det kasst med pengar i kistan..
  Hoppas att det kommer igång för dig, det kan ju ta ett tag innan ryktet sprider sig också!

  Lycka till!

 4. Hej!
  Jag tycker att Nailmail verkar vara en så himla bra idé, men har inte gått med än. Anledningen till det är nog att jag inte riktigt fattat vilka lack man får. Jag köper inte lack regelbundet även om jag köper ganska många. När jag köper är det nog snarare lite impulsartat, typ ”o, ett mörkblått skulle vara fint”- och sen spanar jag runt på alla mörkblå o bestämmer vilket som verkar snyggast/billigast/mest lättillgängligt. Det kan också var impulsköp när jag ska köpa ngt annat på nätet eller tex Kicks och ser ett fint lack som får slinka med. Tredje sortens lackköp är tröstköp, dvs när jag står och tittar på något fint o dyrt som jag bestämmer att jag inte ska köpa, så köper jag ett 30-kronorslack som tröst. Hoppas att du har nytta av detta ihopsvamlade svar och lycka till =)

 5. Jag tycker Nailmail är en kanonidé och som ovantående skrev, det är ju så nytt fortfarande så det tar kanske ett tag innan det kickar till!! Anledningen till att jag inte anmält mig ännu är för att jag inte använder just de nyanser som va i detta erbjudandet så ofta så jag tänkte vänta till nästa :o)

 6. Jag är ju läsare av din blogg och anledningen till att jag inte anmält mig är att jag inte använder nagellack.:/ Men hade du sålt andra saker kan du ge dig på att jag skulle klicka hem alltsammans.:D Ge inte upp nu även om det känns tungt, det kommer vända!

 7. Hej! Tycker Nailmail är en jättebra idé. Men tänk på att det tar ett tag innan ett nytt företag/koncept blir etablerat.

  Min första tanke var att anmäla mig. Men sen tänkte jag att jag väntar ett tag och ser vad det kommer för lack framöver. Jag köper inte nya lack särskilt ofta, och när jag väl gör det är det oftast billiga som mavala, H&M eller liknande. Ibland köper jag dyrare lack om det är nåt jag absolut vill ha. Mitt shoppingbeteende när det gäller nagellack ser nog ut ungefär som Kerstins ovan.

  Tycker även informationen är lite oklar. Kommer det i framtiden vara ett eller flera lack per paket? Kostar det då 150 kr för hela paketet, eller per lack? Och ingår det frakt i de 150 kronorna?
  Om det bara är ett lack för 150 kr så är det helt enkelt för dyrt för mig.

 8. Jag har också valt att avvakta och se ungefär vilka kollektioner som kommer erbjudas, men min främsta anledning till att inte gå med är att jag inte har råd, eller snarare att min ekonomi är så begränsas att jag inte vill lägga 150 kronor på nagellack varje månad, och för mig är det en stor nackdel om jag själv måste komma ihåg att avbeställa en månad – jag kan inte vara med i bokklubbar av samma anledning. :) Det passar mig bättre att beställa ett dyrare lack när jag verkligen vill ha det.
  En gissning till varför det går trögt för dig är att folk känner sig brända av Beautybag och inte vill riskera att hoppa på något nytt innan de vet att det funkar bättre än BB. Jag tror att det kommer gå bättre för dig när du hunnit jobba upp ett rykte! Det är jättesvårt att starta företag idag, man måste ha is i magen! Hoppas det går bra i slutändan!

Comments are closed.