Jag fick så äntligen ett paket med fina grejer från Clinique! Spännande och ska bli riktigt kul att testa!

Jag skrev tidigare om höstkollektionen, ni kan läsa om den här. Jag fick hela kollektionen tycks det.

Läppstiftet, med en supercool hylsa i form av bambu, heter Pink-a-Boo. Krämigt och superlyxigt. Krämskuggan heter Sparkling Nude, se swatchbilden nedan. Ögonbrynspennan har en hårdare, mörkbrun nyans i ena änden och en mjuk highlighter i den andra. Den heter som synes Deep Brown. Ögonskuggan är en duopalett i en lyxig metallförpackning. Färgen heter Like Mink, även den ser du på swatchen nedan. Och så mascaran med den annorlunda borsten, High Lengths Mascara i färgen Black såklart. Med på stora bilden men inte på en liten är en svart kajalpenna med sudd i ena änden, Intense Black. Dessutom i en superpraktiskt skruvhylsa.

Swatchen visar först krämskuggan överst, till vänster utan någon primer, i mitten med L8Nybergs primer och sist till höger Too Faced Shadow Insurence. Under dem först den mörka skuggan i duopaletten och därefter den ljusa, samma primerordning.

På handen är läppstiftet testat överst, därefter kajalpennan utdragen samt suddad, underst den bruna ögonbrynspennan och highlightern.

Okategoriserade
  1. Åh vilket fina grejer! Ser ut som ett helt fantastiskt fint utskick! Jag ska lägga vantarna på pennan, och kanske lite till, så snart jag hittar ett bra cliniqueerbjudande.

  2. @*Marie Svarar*
    Hej Tina !
    Jag är ute efter just ögonbrynspennan/highlightern …har du hittat den på Åhléns? ..hoppas jag hittar den där, jag har letat överallt Kicks, NK, Grand …ja i stort sett alla större sminkaffärer, men inte hittat den någonstans.

Comments are closed.