25 april, 2024
Okategoriserade

Prästbesök

Nu har Melanthie och jag träffat vår präst, Lisa, och gått igenom minnestalet och begravningen. Jag hoppas vi lyckades förmedla vem han var min far.

Just nu går vi igenom lite inkomna papper. Intyg som måste skickas in och räkningar som ska betalas. Undrar hur det kommer gå med hennes ekonomi nu framöver…

Vad gör du idag?

2 tankar på “Prästbesök

  1. Idag har jag sminkat mig ordentligt för första gången på länge, har äcklats över mina panséer eftersom de är fulla med löss och väntar på en bekant. Funderar lite löst på att ta med mamma till affären, så slipper jag gå och hämta mitt Ellos-paket. Kanske kan få skjuts istället.

    Appropå ekonomi och dödsfall så har jag en väninna som var på besök hos sin pojkvän med familj. På morgonen hade hon suttit och köket och läst tidningen och ätit flingor. Sedan hade hon gått upp. Efter ett tag upptäckte man att mannen i huset låg död i soffan, bara ett par meter från frukostbordet. Han hade varit död ett bra tag, men man försökte ändå få liv i honom, både hemma och på sjukhuset i ett par timmar.
    I alla fall hade han dagarna innan ändrat sin livförsäkring, bytt bolag. Och den nya försäkringen skulle börja gälla från dagen efter hans död. Jättetragiskt!
    Hans fru blev tvungen att sälja huset och typ 3/4 av allt de ägde för att få ihop ekonomin.

    Skithemsk historia och jag hoppas att Melanthie kommer att klara sig.

  2. Elena: Åhhh, så hemskt! Fy vad jobbigt!!!!! Ja, Melanthie har ju sin pension och lite annat, men hon verkar inte riktigt ha koll på saker och ting. Dessutom lämnas ju lägenheten till henne så förhoppningsvis ska det ordna sig.

    Löss, blääää…

Kommentarer är stängda.