Om du vill får du väldigt gärna donera till Cancerfonden och skicka en personlig hälsning till mig och min familj. Som jag tidigare berättat dog min pappa av njurcancer som metastaserade till skelettet. Vi kommer även i år att skänka en del av vinsten i oktober från Nailmail till Bröstcancerfonden.

Du behöver min adress eller min styvmors om du hellre vill skicka till henne direkt. Maila mig så skickar jag den till dig, karin@vackerunderbar.se. Min pappa heter Hans Johansson. Se nedan för mer information! Begravningen är den 22e juli.

Ge en minnesgåva

När du ger en minnesgåva till Cancerfonden får de anhöriga en personlig hälsning från dig samtidigt som cancerforskningen får ett viktigt stöd i kampen mot cancer.

För att skänka en minnesgåva behöver du följande uppgifter:

  • Namnet på den du vill hedra

  • Namn och adress dit minnesbladet ska skickas, vilket oftast är till närmast anhörig eller begravningsbyrån. Du kan även välja att skriva ut minnesbladet själv.

Om beställningen av din minnesgåva kommer in före kl. 14 en vardag skickar vi minnesbladet samma dag. Vid beställning efter denna tid eller under en helgdag skickas minnesbladet nästkommande vardag. (Minnesbladet skickas med a-post.)

Läs mer här!

Okategoriserade
  1. Livet är underligt… tack för att du delar med dig, det ger alltid tröst till någon. Jag förlorade min lillasyster i cancer för 5 år sedan, förvirrande känslor, skönt att de får slippa lida, men förtvivlan, saknaden och längtan är så stark. Hoppas att du mår så bra man kan efter att ha förlorat sin pappa, skickar lite styrkekramar.
    Kram från Emma

Comments are closed.