Tänk dig att bråka med din familj, gå och lägga dig och morgonen efter är huset helt tomt. Din familj är borta och du får ingen förklaring. Det är vad som händer Cynthia när hon är 14 år gammal. Utan ett ord av Linwood Barclay är otroligt spännande, då du tillsammans med berättaren, Cynthias man Terry, kastas mellan hopp och förtvivlan i jakten på sanningen.

25 år efter försvinnandet är Cynthia med i ett tv-program, typ Efterlyst, för att hitta fler ledtrådar om vad som hände. Därefter blir tillvaron mycket kaotisk med flera mord och märkliga händelser. Det dröjer nästan till slutet innan lösningen blir uppenbar, precis som en bra deckare ska.

Denna bok är riktigt läsbar, spring benen av dig för denna!

14-åriga Cynthia skriker åt sina föräldrar och slår igen dörren till sitt rum. När hon vaknar nästa morgon förväntar hon sig en konfrontation, men istället är huset tomt. Hennes mamma, pappa och storebror är borta.

25 år senare bestämmer sig Cynthia för att delta i ett tv-program om olösta fall i ett sista försök att få veta vad som hände den där natten. Först händer ingenting. Sen ringer telefonen. En mansröst säger att hennes familj förlåter henne. Cynthia är nära att bryta ihop. Är hennes familj vid liv? Varför har de aldrig hört av sig? Cynthia börjar forska i försvinnandet, och trådarna leder till fruktansvärda hemligheter. Kanske hade det varit bättre att låta det förflutna vila.