24 april, 2024
Okategoriserade

Volymschampon

Som ni alla säkert märkt har det fullkomligt exploderat av olika exklusiva märkesschampon och balsam i våra vanliga mataffärer. Syoss, TREsemmé och Frank Provost. Själv är jag lite sugen men vet inte vilken som är bäst egentligen.

Planen för mitt hår är att spara ut lite längd. Mitt hår är egentligen ganska, hmm, vad säger man, tjockt? Nja, det är tunna fina hårstrån som lägger sig slickat mot huvudet om det får lufttorka. Men det är egentligen ganska fylligt på nåt vis och med ett bra volymschampo tror jag det kan bli ännu finare.

Sedan drar det lite mot grönt, det ser iaf så ut på filmen till höger, haha!

Så, är det någon som har testat någon av dessa och kan säga vilka som är bra? Tycker TREsemmés verkar bäst, men det är väl mest för att det är B5 i, heh…

Frank Provost – Fine Hair Shampoo

A selection of regulating agents, antiseptics and 9antioxidants (Tiolisine, extracts of Sage, Rosemary and Wheat Proteins) to regulate sebum production, cleanse and purify the scalp.

Hair becomes light, full of volume and easy to dress.

TREsemmé Healthy Volume Shampoo

En formula som är lätt att skölja ur, berikad med silkesprotein och Pro-Vitamin B5 Passar alla hårtyper men främst för de som har fint hår som behöver volym Ger ett friskt och blankt hår med volym

Syoss – VOLUME LIFT

The premium haircare range improves the volume of your hair. The professional formula of the SYOSS VOLUME LIFT range liberates your hair from burdening residues and strengthens the hair structure from the roots.

2 tankar på “Volymschampon

  1. Jag har haft TREsemmés shampoo och Syoss balsam i knappt halv år. Innan körde jag bara Gliss shampoo (ingen balsam), det funkade rätt så bra. Mitt hår är tjockare än vanligt svenskt hår (jag är portugisiska), men har inget volym, det är platt och svårt att ”styla”, drar lite åt fettig hål och har känslig hårbotten.
    Jag tyckte att TREsemmés shampoo gjorde inte så mycket… visst blev håret rent, men min hårbotten är fortfarande irriterade. Testade tvätta håret bara 2-3 gånger om veckan men det blev inte bättre. Syoss balsamet är inte alls drygt, och håret blev inte så mjukt som när jag tvättade bara med Gliss, haha.
    Kanske funkar shampoot med finare hår… jag ska nog testa någonting annat och skriva en jätte lång kommentar i några månader om du vill ;-)

  2. Jag har precis inhandlat Syoss för slingat och färgat hår. Vet i tusan om det var menat för blonderat hår, men skit samma. Jag är i alla fall supernöjd med Syoss. Dock har jag inte alls samma hårtyp som du, men jag tror jag nog kan rekommendera det ändå.

Kommentarer är stängda.