29 mars, 2024
Okategoriserade

Goda råd är inte alltid dyra! Tips från Clinique!

Mycket få kvinnor har en perfekt och felfri hud. De flesta kämpar eller oroar sig för något. Clinique har identifierat fyra olika kategorier, som många är särskilt bekymrade över:

  • Linjer och rynkor
  • Acne och akne
  • Känslig och rodnande hud
  • Hyperpigmentering

Dessa är fyra mycket olika problem, men gemensamt för dem alla är att de kan lösas – utan att det kostar en förmögenhet. I själva verket är goda råd är inte särskilt dyrt den här sommaren. Från 26 juli och så länge lagret räcker erbjuder Clinique fyra skräddarsydda lösningar för fyra av de vanligaste orsakerna till oro. Varje uppsättning omfattar tre produkter i specialstorlekar, skräddarsydda för exakt vad din hud behöver.

Linjer och rynkor

Det bästa sättet att behandla linjer och rynkor är att kombinera effektivt reparerande hudvårdsprodukter med en förebyggande livsstil. Till exempel bör du skydda din hud dagligen med minst SPF 15 för att förhindra att nya linjer och rynkor uppstår, samt se till att din hud får mycket fukt.

Clinique Concern kits för linjer och rynkor innehåller: 30 ml Rinse-Off Foaming Cleanser, Youth Surge SPF 15 Day Cream (15 ml) och 15 ml Youth Surge Night Cream.

Pris: SEK 125, –

Acne och oren hud

När det gäller akne och oren hud är det viktigt att hitta rätt balans mellan effektiva och skonsamma produkter. Om du torkar ut eller överrengör huden, kommer det att bli ännu mer irriterad och mer sårbar för nya utbrott.

Clinique Concern Kit för akne och oren hud innehåller: 50 gr Anti Blemish Solutions Cleansing bar for face and body, Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion (60 ml) och Anti-Blemish Solutions Clearing Moisturizer (30 ml).

Pris: SEK 125, –

Känslig och rodnande hud

Miljoner människor i världen har en tendens att rodna – inte minst i Skandinavien. Lösningen är ett tre-stegsprogram med milda rengöringsmedel, fukt och skydd, för att tillhandahålla känslig vård till den röda, rodnande och irriterade huden och som tydligt minskar rodnad och irritationer.

Clinique Concern Kit för känslig och rodnande hud innehåller: 30 ml Redness Solutions Soothing Cleanser, Redness Solutions Daily Relief Cream (15 ml.) och Redness Solutions Daily Protective Base SPF 15 (15 ml).

Pris: SEK 125, –

Hyperpigmentering

En av fyra kvinnor i världen har problem med missfärgat, blek hud eller hyperpigmentering orsakad av många år av skador från sol, miljöpåverkan eller ärr efter acne.

Clinique Concern kit för hyperpigmentering innehåller: 15 ml Even Better Clinical Dark Spot Corrector, All About Eyes (5 ml) och 7 Day Scrub Rinse-Off Formula (30 ml).

Pris: SEK 125, –

En tanke på “Goda råd är inte alltid dyra! Tips från Clinique!

  1. Tack för tipset! Har hört mycket gott om Redness Solution, ett sådant litet kit kanske jag skulle inhandla. Jag är superkänslig och ibland ganska rödflammig, funkar det inte så är det inte så mycket pengar man förlorat. Tackelitack! :)

Kommentarer är stängda.