KICKS presenterar KICKS Beauty Report 2010, en unik skönhetsundersökning där mer än 8 000 skönhetsintresserade kvinnor och män deltagit. Undersökningen visar att endast en av fem kvinnor går osminkade till gymmet, att männens intresse för skönhetsprodukter stadigt ökar och att kvinnor gärna betalar extra för Anti Age produkter de inte fullt tror på.

KICKS Beauty Report 2010 har låtit undersöka sminktrendernas avtryck på vår samtid. Mycket av det som blev riktigt populärt och signifikativt för sin tid ger ett extra sting av obehag vid en återblick visar det sig. De här trenderna vill vi absolut inte se igen:

1. De jättenoppade ögonbrynen (53 %)
2. Den mörka/bruna läppkonturpennan (49 %)
3. Den kornblå mascaran (46 %)
4. Låtsasmouchen (44 %)
5. De vitmålade läpparna (31 %)

Vad tycker ni om sminktrenderna? Var du en av dem som föll för trycket?

Okategoriserade

Comments are closed.