28 mars, 2024
Okategoriserade

Kreativ Blogger Award!

Såg just att jag blivit nominerad av Tina Beleza till Kreativ Blogger Award! Vitsen med den är att berätta 7 saker om sig själv, så here goes!

  1. Jag var mobbad under hela grundskolan, med kulminering under högstadiet där både tjej- och killgäng var otroligt aggressiva mot mig. Skulle man fråga dem nu varför skulle de förmodligen inte ens minnas att vi gick i samma skola.
  2. Min första pojkvän hade jag när jag var 18. Fast den ensamma tiden före dess tog jag igen med råge – jag var ihop med två killar samtidigt!
  3. Anders är min tredje och bästa sambo! Han är den enda som låter mig vara helt mig själv och försöker inte trycka ner mig eller låta mig förstå att han hellre umgås med sina vänner.
  4. Jag har bott på 8 olika ställen, plus att min pappa bott på 3 olika ställen när jag bott där på helgerna. Nästa boende blir en villa nånstans hoppas jag!
  5. Jag är född ungefär en vecka efter beräknad nedkomst, så när mamma tröttnade på att vänta började hon springa i trappan där hemma och upprepade ”Tjugonde Knut ska klumpen ut!” – vilket jag också gjorde! Fredagen den 13e januari 1978 alltså.
  6. Jag lekte aldrig med Barbie eller dockor som barn. Jag föredrog gosedjur (inte nallar dock), bilar och framförallt Lego!
  7. Jag har aldrig strumpor på mig hemma. Jag tycker det blir för varmt och obekvämt.

Ok, det var 7 saker om mig som jag kanske inte basunerar ut varenda dag numera! Något av detta som förvånar dig?

Jag utmanar i min tur: ClawsInColordeMarrion, Osnygg – Skönhet från en underdogs perspektiv, PolishPig, Sminkbloggen – Malin Crona, Kerstins skönhetsblogg och SaintBella!

Sanna, du har ju en bloggpaus just nu, men du är givetvis utmanad också om du vill!

deMarrion
Byt namn Avsluta prenumeration
Ändra mappar…
Sminkblogg
http://demarrion.blogspot.com/

3 tankar på “Kreativ Blogger Award!

Kommentarer är stängda.