nubar-mossmistress-1

Välkommen till Grön Onsdag v 45! Yikes, tiden går fort! Snart är det jul mina vänner…

Imorgon ska jag provjobba lite, alltså kolla om mina knän håller för trappor och belastning. Om det gör det går jag tillbaka till jobbet nästa vecka. Vilket innebär att jag här och nu tar ett beslut – vi kör med inLinkz. Jag sitter ofta uppe väldigt länge på onsdagskvällarna med kollaget och har svårt att varva ner, om jag sen ska jobba dagen efter måste jag ju få sova ordentligt. Så, om du är med idag på Grön Onsdag – lägg till din bild nedan!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ännu ett Nubar, detta är shrekgröna Moss Mistress från Eden Collection. Ja, shrekgrön är ju en sån där färg som de flesta av oss förstår innebörden av, för er andra kan jag säga att det är en ganska gulgrön nyans. Bilderna är tagna både i dagsljus och i full sol, i solen blir det lite mer gult men ni ser på bilden ovan exempelvis att det är grönt. Jag gillar den här typen av nyanser, men de klär verkligen inte alla!

Här har jag använt tre lager, ni ser att det har vallat sig lite på långfingret. Jag är inte säker på att det hade synts om jag lagt på topplack också. Något kalkig formula alltså men inte alls lika mycket som ex Mitzi från Zoya. Bra formula, något skir kanske men inte så det stör. Tre lager är liksom inte för mycket, hade jag vräkt på lite mer hade det räckt med två.

Moss Mistress ingår inte i något paket på Nailmail, men du kan beställa det via Eget Val!

nubar-mossmistress-3nubar-mossmistress-4nubar-mossmistress-5nubar-mossmistress-2nubar-mossmistress-6

 
[inlinkz_linkup id=337320 mode=1 pageSize=700]

  1. Kan inte bestämma mig om jag gillar lr inte ;) det är ju verkligen en udda färg…..men misstänker att det är kul att bära så jo lite gillar jag det allt :)
    Tror att jag hänger på senare idag..det märker du!

  2. Verkligen härlig färg. Passar säkert inte min hudton men det skulle jag inte bry mig om. Man blir ju så glad av färgen. Inlinkz är en bra idé. Förstår att det tar tid att fixa kollagen.

    • Eller hur, lite pigg sådär vilket kan behövas i november…
      Kul att du gillar inLinkz, det är ju roligt också men tar en jävla tid… Lacket du visade idag var ju sjukt snyggt!

Comments are closed.