28 april, 2024
Okategoriserade

Just Glow Blackberry & Passion Flower Schampo och Balsam

Fick ett paket i veckan som jag inte hunnit skriva om tidigare. Liksom många andra bloggare har jag fått ett kit från Friggs med schampo och balsam från Just Glow. Jag har ju tidigare fått testa Just Glow, men då fick jag för torrt och skadat hår. Denna gång fick jag Blackberry & Passion Flower som vårdar, skyddar och ger glans till färgat hår.

Svenska Friggs hårvårdsserie Just Glow, är en ny serie hårvårdsprodukter som är specieliserat på nordiskt hår, där doften är i fokus. Just Glow är det enda hårvårdsmärke som innehar doftpositionen sedan Herbal Essences dragit sig ur den svenska marknaden.

Hårvårdsserien består av sex känsloinspirerade dofter, som varar länge, utifrån konsumenternas favoritaromer. Dessa är noggrant framtagna av skönhetsexperter specialiserade på dofter och hårvård, vilket har resulterat i fyra härliga löddriga schampon, fyra balsam, ett 2-i-1 schampo och balsam i ett, samt en hårinpackning.
Alla produkter innehåller naturliga extrakt och vårdande ingredienser för ett välmående och friskt hår. De trendiga och färgglada flaskorna förmedlar på ett tydligt sätt sin respektive doft och den speciellt framtagna korken är garanterad spill- och kladdfri.”

Hårvårdsserien Just Glow omfattar:
– Honey & Chamomile för normalt hår, upprätthåller hårets naturliga fuktighetsbalans.
– Raspberry & Rose för torrt/skadat hår, ger fukt och glans för ett följsamt hår.
– Blackberry & Passion Flower för färgat hår, vårdar, skyddar och ger glans.
– Citrus & Lily för ökad volym, ger spänst och volym till håret utan att tynga ner.
– Apple & Aloe Vera, schampo och balsam i ett, upprätthåller hårets fuktighetsbalans.
– Hårinpackning Honey & Shea butter, vitaliserar trött och slitet hår.

Schampo och balsam kostar ca 30 kr/250 ml och inpackningen 45 kr/150 ml .